Browary
Technologia, tradycja i ludzie – to dzięki tym czynnikom możemy wyprodukować ponad 4 mln hektolitrów piwa rocznie.
Położenie 5 browarów Van Pur to klucz do efektywności – ich strategiczne rozmieszczenie zapewnia optymalną dystrybucję na terenie całej Polski oraz na rynkach międzynarodowych: z browarów w Łomży i Koszalinie z łatwością wysyłamy piwo w odległe zakątki świata przez międzynarodowy port rozładunkowy w Gdyni.
Produkcję opieramy na technologii fermentacji zamkniętej, lecz mamy też możliwość warzenia piwa na bazie tradycyjnych receptur, poddając je fermentacji bezciśnieniowej w kadziach otwartych w browarze w Zabrzu. Dysponujemy rozlewniami butelek szklanych, puszek, butelek PET oraz kegów. Nasze browary zatrudniają ponad 900 pracowników – wykwalifikowanych specjalistów piwowarstwa.
ul. Cybernetyki 7,
02-677 Warszawa
Warszawy, XIII
Gospodarczy,
NIP: PL 8133392434,
KRS: 0000231094,
REGON: 180020885
Kapitał Zakładowy: 48 348 500 PLN (opłacony w całości)
Informacje zawarte w niniejszej witrynie nie są prawnie wiążące i nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu art. 66 §1 Kodeksu cywilnego
Social media
2013 Van Pur S.A.
Projekt: agencjainvitro.pl, Realizacja: technetium.pl